Dauwpop 2012

Dauwpop wordt sinds 1995 georganiseerd en is een jaarlijks pop festival. Dauwpop valt altijd samen met hemelvaart. Jaarlijks komen er ongeveer 10.000 bezoekers af op het festival wat gehouden wordt in de bossen van Hellendoorn. Binnenlandse en buitenlandse artiesten zullen optreden in allerlei muziekstijlen, van Theater naar Hiphop tot Metal. Dauwpop 2012 beloofd ook dit jaar weer een succes te worden!

Dauwpop 2012 – 18e Editie

Het Dauwpop festival zal op donderdag 17 mei vanaf 10.30uur tot 22.00uur plaatsvinden.

Dauwpop 2012 Prijzen

De organisatie van Dauwpop wilt dat iedereen komt, ook kinderen. Daarom hebben ze speciale prijzen voor kinderen. Kinderen jonger dan 15 jaar moeten wel onder begeleiding van hun ouders komen en hun ID meenemen. Kinderen tot en met 8 jaar krijgen gratis entree op vertoon van hun ID. De prijzen van de leeftijden 9 t/m 14 jaar zijn € 12,50. Bent u 15 jaar of ouder dan zal de entreeprijs uitkomen op € 45.

De voorverkoop van Dauwpop 2012 is zojuist van start gegaan! Onderaan de pagina kunt u het internet afzoeken naar verkooppunten van tickets voor Dauwpop 2012.

Dauwpop 2012 optredens & geruchten

Artiesten Artiesten
Within Temptation The Kyteman Orchestra
De Dijk Band of Skulls
Greg Holden Gers Pardoel
Are you A Lion Moss
Jah6 N/A

Dauwpop 2012 Vervoer

Auto
Wilt u met de auto komen dan kunt u de weg naar Hellendoorn volgen. Wanneer u in de buurt van Hellendoorn bent zult u speciale Dauwpop 2012 routeborden tegen komen. Wanneer u deze netjes volgt komt u vanzelf uit op het festivalterrein. U kunt uw auto tegen betaling kwijt naast het terrein.

Kiss ‘n Ride
U kunt er ook voor kiezen om met de taxi te komen, of dat een bekende u even afzet. Hiervoor is de special Kiss ‘n Ride plek ingericht. Volg ook hiervoor de speciale borden!

Openbaar Vervoer
Komt u met het openbaar vervoer dan kunt u uitstappen op het station Nijverdal. Met betrekking tot de pendelbussen volgt later meer informatie. De organisatie van Dauwpop is momenteel hard bezig dit te realiseren.

Fiets / Brommer
Woont u in de buurt dan kunt u natuurlijk ook gewoon op de fiets komen. Er zijn op verschillende plekken fietsenstallingen waar u uw fiets tegen betaling kunt neerzetten.